Glazen Deuren

Een glazen deur aanschaffen is een goed idee want het verbindt ruimtes door zijn transparantie, geeft het gevoel dat ze groter zijn en laat tot wel 80% licht door. Wij bieden glazen deuren aan in verschillende stijlen en volledig op maat.

Glazen Wanden

Glazen wanden worden toegepast in de keuken als spatwand boven het keukenblad of voor op het kookeiland. Maar ook als scheidingswand als glazen kantoorwand of als glazen schuifwand van een veranda of een terrasoverkapping. Maar ook tussen 2 balkons of als windscherm kan glas toegepast worden.

Glazen Daken

Glazen daken essentieel voor daglichtvoorziening in elk gebouw. Daglichtsystemen worden steeds vaker toegepast middels glasconstructies. Een glasconstructie is immers veel duurzamer en energiezuiniger dan een daglichtsysteem van kunststof. 

Daar komt nog bij dat daglicht via een glasconstructie (glazen overkapping,glazen piramide, glasdak c.q. glaskap of glazen dak) gelijkmatig een gebouw binnenkomt. 

Isolatieglas

Isolatieglas in woningen levert een optimaal rendement. Dubbel glas voldoet aan de normen van deze tijd en voorkomt een onnodig hogere energierekening. De investering in glas met isolerende eigenschappen is het geld meer dan waard en dat merkt u meteen aan de volgende eindafrekening voor de energiekosten. Die zal namelijk lager uitvallen.

Monumentenglas

Mooie monumenten hebben vaak ook mooi glas in de gevel zitten. Bijvoorbeeld glas in lood of mooie kleine ruitjes. Nadeel van al dat moois is dat het vaak om enkel glas gaat. Door enkel glas gaat heel veel warmte van binnen verloren. In een monument zou je dus het liefst ook dubbel glas zetten. Alleen vallen monumenten onder monumentenzorg en mag er dus niet zomaar iets aan veranderd worden. Er is echter wel een oplossing: monumentenglas.

Glazen constructies

Glazen constructies en gevels zijn tegenwoordig de meest gebruikelijke manieren om bijzondere structuren te maken: het geeft een gebouw elegantie. Glazen constructies hebben een betere geluidsisolatie en tegelijkertijd de mogelijkheid om steen, metaal en glas te combineren.

Douche cabines

De keuze van de juiste douchecabine is een zeer belangrijke beslissing bij het ontwerpen van een badkamer. We beginnen de dag immers meestal met een verfrissende douche in de ochtend en eindigen met een ontspannende douche in de avond. Bij de keuze van een douche zijn er verschillende aspecten waar u rekening mee moet houden, zoals design, comfort en onderhoud. Veel badkamers hebben vandaag de dag nog steeds douchegordijnen. Deze zijn niet alleen onpraktisch, maar ook niet bijzonder hygiënisch.

Glazen Schuifdeuren

Naast glazen deuren heeft u bij ons ook de keuze voor glazen schuifdeuren. De schuifrail kan bevestigd worden op een muur of op het plafond. Voor het glas nemen we gehard glas, maar het kan ook helder of gezuurd zijn. Het glas kan eveneens deels gezandstraald worden of er kan een tekening op de deur aangebracht worden.

Glas in lood

Glas in lood is een vensterraam bestaande uit stukken glas gevat in loodlijsten. In een eenvoudige uitvoering vormen de loodlijsten een rechthoekig raamwerk waarin stukken blank vensterglas gevat zijn. Glas in lood werd destijds gemaakt omdat een raam uit één stuk glas niet te maken viel.

Wandbekleding

Nooit meer vieze voegen en eenvoudig schoonmaken, dat is geregeld met glazen wandbekleding. Eenvoudig toe te passen in de renovatie over het bestaande tegelwerk heen. Maar ook in de nieuwbouw zonder stucen van de wand. U kunt dus heel snel, zonder stof, in één arbeidsgang uw wanden in de natte ruimte strak en professioneel afwerken! 

Overige projecten

Hierboven is al zo veel benoemd en toch dekt dat niet ons volledige competentie bereik. Daarom hiernaast nog enkele voorbeelden van voltooide glas projecten.