Glashandel

Glas zetten

24 uurs service

Glasherstel

Calculatie en advies

Allglas Veldman BV
Gasfabriekstraat 2
7541 WD Enschede

Email : info@allglas.nl
Telefoon : 053 – 428 21 24

Het herstellen van uw glas na glasschade in Enschede, Hengelo, Almelo, Borne, Oldenzaal of Haaksbergen

Snelle en goede service van Allglas

Wanneer u glasschade heeft is dit zeer vervelend, zeker als dit ’s nachts gebeurt. Aarzel in dat geval echter niet om gebruik te maken van de 24-uursservice van Allglas. Bij glasschade is het namelijk niet altijd nodig om het glas te vervangen, en kunnen wij u prima helpen met het herstellen van het glas. Dubbel glas reparatie is voor ons ook geen enkel probleem. Woont of werkt u in Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Haaksbergen, Enschede of Borne dan kunnen wij binnen 30 minuten aanwezig zijn. Wacht niet en neem direct contact met ons op!

Dubbel glas reparatie zo snel mogelijk verzorgd

Allglas is een dynamisch bedrijf dat zich na de start in 1996 heeft opgebouwd tot een vooraanstaand bedrijf met een trouwe klantenkring. In het geval van glasschade is het voor ons geen probleem om snel en vakkundig te zorgen voor een (dubbel) glas reparatie. Wij zijn werkzaam in Hengelo, Enschede, Almelo, Borne, Oldenzaal en Haaksbergen. Ook voor het leveren en plaatsen van verschillende soorten glas kunt u contact met ons opnemen. De schadeherstelservice van Allglas stelt ons in staat binnen 30 minuten aanwezig te zijn in Hengelo, Almelo of Borne. Binnen 5 uur kunnen wij uw glas herstellen. Het is verder mogelijk onze hulp in te schakelen voor het leveren en plaatsen van onder andere douchecabines, hardglazen deuren en glaswanden.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen

Bel nu naar 053 – 4282124 wanneer u onze hulp nodig heeft met glas herstel. Mailen kan ook. Dit doet u naar info@allglas.nl